Sport

România – Azerbaijan 3-0. Tricolorele au făcut spectacol în BT Arena la Golden League

România a învins cu 3-0 la seturi reprezentativa din Azerbaijan la al doilea meci al tricolorelor de la Golden League, grupa organizată la Cluj-Napoca.

 

 


Voleibalistele noastre s-au impus cu 25-14, 25-13, 25-11, într-o partidă în care mezinele lotului au făcut punct după punct. Cea mai bună voleibalistă a fost din nou Alexia Căruțașu, la fel cum s-a întâmplat și la meciul de vineri cu Franța.

România a dominat primul set al jocului cu Azerbaijan și a preluat inițiativa încă după primele puncte ale jocului. Alexia Căruțașu la serviciu și Francesca Alupei au dus România la 19-12 după doar câteva schimburi.


Primul set avea să fi tranșat rapid de naționala condusă de Luciano Pedulla. Româncele s-au impus cu 25-14 într-un prim act dominat cu autoritate.

România a fost într-o formă de zile mari în duelul cu Azerbaijan, iar punctele au venit din toate zonele. Ariton, Buturez și Alupei au închis fileul, în timp ce Căruțașu a adus punctele pe atac cu execuții demne de un viitor MVP.


„Tricolorele” au fost la fel de dominante și în ultimul act al jocului. Trupa din Azerbaijan nu a avut nico șansă și avea să cedeze cu 25-11 în setul al treilea.

Echipa națională a acumulat 5 puncte după primele două meciuri și este pe primul loc în grupă.

Ultimele Stiri
abonare newsletter