Sport

Jucătorii lui CFR Cluj, amenințați de liderul galeriei FCSB:„Hoban trebuie scos din fotbal”

Gheorghe Mustață, liderul galeriei lui FCSB, a avut un mesaj dur în direcția jucătorilor lui CFR Cluj, principalul vizat fiind Ovidiu Hoban.

 

 


Presa națioanlă vuiește după ce Ovidiu Hoban s-ar fi lăudat în vestiarul lui CFR Cluj că „l-a rezolvat” pe Ovidiu Moruțan. Ultimul produs de marcă al Universității Cluj s-a ales cu o accidentare serioasă după meciul din Supercupa României cu CFR Cluj și ar putea rata finalul sezonului.

Liderul galeriei FCSB a luat și el atitudine, la fel cum a făcut și Gigi Becali după zvonurile apărute.


„Am să le transmit și eu mesaje jucătorilor noștri să joace la fel de dur cum o fac cei de la CFR. Să intre și ei la Deac așa cum a intrat Hoban la Moruțan. Că văd că Deac face orice vrea pe teren, indiferent de faulturile făcute, parcă e prieten cu arbitrii”, a declarat Gheorghe Mustață.

Șeful ultrașilor FCSB îl vrea afară din fotbal pe Hoban

Mustață nu este de acord cu atitudinea avută de jucătorii  lui CFR Cluj și a cerut ca Ovidiu Hoban să fie suspendat din fotbal.


„În opinia mea, Hoban trebuie exclus din viața sportivă, exclus definitiv din fotbal. Gestul lui este mizerabil. Dacă e adevărată știrea apărută în ziar, Hoban nu ar mai trebui lăsat să intre pe un teren de fotbal. Să vrei să-i faci asta unui copil de 22 de ani cu tot viitorul în față la națională și la club…”, a mai spus Mustață la Radio Sport 1.

Jucătorii de la FCSB au devenit victimele unor intrări dure în ultimele etape. Moruțan, Tănase, Olaru sau Miron au fost accidentați rând pe rând în duelurile cu Sepsi și CFR.

Ultimele Stiri
abonare newsletter