Sport

Probleme mari în Gruia! Iordănescu nu se poate baza pe 5 jucători importanți la CFR Cluj - FCSB în Supercupa României

Edi Iordănescu nu se poate baza pe 5 jucători importanți la meciul CFR Cluj – FCSB în Supercupa România.

 

 


CFR Cluj – FCSB, Supercupa României, se va juca joi, de la ora 19:00, dar Edi Iordănescu va avea mari probleme de lot.
 

Tehnicianul campioanei din Gruia nu se poate baza pe Paulo Vinicius, Michael Pereira  și Bilel Omrani din cauza accidentărilor, în timp ce Cătălin Itu și Mihai Bordeianu sunt pozitivi la testele COVID-19.


Din păcate pentru CFR Cluj, Omrani are o problemă serioasă și va absenta aproximativ o lună. Francezul a ieșit accidentat în duelul cu Universitatea Craiova și verdictul medicilor este ruptură musculară.

CFR Cluj – FCSB, un meci al orgoliilor

CFR Cluj – FCSB Supercupa României trebuia să se dispute în mod normal după finalul sezonului 2019/2020. Din cauza programului încărcat, meciul a fost decalat șase luni și va avea loc în această săptămână.


Ultimul meci direct între CFR Cluj și FCSB a avut lot tot în această primăvară. Trupa antrenată de Edi Iordănescu a fost învinsă cu 3-0 la București, într-un joc în care Iordănescu nu s-a putut baza pe Rondon, Debelujh și Costache. În plus, CFR-iștii au jucat în 10 oameni după eliminarea lui Giedrius Arlauskis în prima repriză.

Revanșa lui Arlauskis?

Portarul lituanian a comis-o în ultimul meci cu FCSB, dar ar putea să-și ia revanșa în meciul de joi seara. Arlauskis este anunțat titular în poarta echipei din Gruia și are șansa de a repara greșeala din meciul de campionat.


„Arla” este unul dintre cei mai importanți fotbaliști din Liga 1. Lituanianul este multiplu campion cu CFR Cluj, FCSB și Unirea Urziceni. Jucătorul lituanian a jucat peste 150 de meciuri în România și a apărat cu succes poarta echipelor românești în meciuri europene importante

Ultimele Stiri
abonare newsletter