Sport

Edi Iordănescu și-a trădat unul dintre cei mai apropiați oameni: „Nu vom mai lucra împreună niciodată”

Edi Iordănescu a ajuns la CFR Cluj în această vară, deși în același timp a purtat discuții avansate cu Astra Giurgiu.

 

 


Iordănescu Jr. a fost văzut la mai multe meciuri ale celor de la Astra anul trecut, dar cu toate astea a semnat cu CFR Cluj. Decizia luată de Edi Iordănescu l-a nemulțmuit pe Dani Coman, președintele Astrei Giurgiu.

 


Coman și Iordănescu au fost în relații excelente și au mai lucrat împreună la Astra Giurgiu, dar acest lucru nu va mai putea fi posibil. Fostul portar de la Rapid a avut o poziție clar în relația cu Iordănescu Jr.

„Nu știu dacă trebuia adus Neagoe mai devreme, am pierdut vreo lună și jumătate când trebuia să vină Edi Iordănescu. Nu a mai venit Edi Iordănescu și poate aia a fost greșeala pe care am făcut-o și pe care mi-o asum. Nu o să mai lucrăm împreună. Mi-a trecut supărarea, dacă mă văd cu el putem să vorbim, nu e nicio problemă. De lucrat împreună nu o să mai lucrăm.


Am fost dezamăgit, pentru că l-am considerat un antrenor foarte bun și un prieten apropiat, un prieten la care țineam. De aici și dezamăgirea foarte mare. A încercat o explicație, dar n-am nevoie de explicații. Aia a fost greșeala pe care am făcut-o. Am pierdut o lună și jumătate în care am făcut două puncte. Apoi am luat decizia de a-l aduce pe Neagoe, pentru care am numai cuvinte de laudă”, a spus Dani Coman, la Digi Sport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter