Sport

Iuliu Mureșan nu crede în șansele lui CFR Cluj la titlu: „FCSB are prima șansă, dar au și ei o mare problemă”

Iuliu Mureșan nu o vede ca favorită principală la titlu pe CFR Cluj, deși a condus ani la rând clubul din Gruia

 

 


Iuliu Mureșan este omul de care se leagă marile performanțe reușite de CFR Cluj între 2008 și 2014, dar cu toate astea nu crede în actuala echipă din Gruia. „Muri” este părere că FCSB are prima șansă, însă se așteaptă  la o luptă în trei.
 

„Eu zic că vom avea o luptă în trei. Craiova se poate apropia cu 3 puncte câștigate în următoarele meciuri. Craiova poate câștiga campionatul din poziția în care este acum, însă FCSB are prima șansă. Se vede foarte tare acest lucru în acest moment.”, a declarat Iuliu Mureșan pentru Realitatea Sportivă.


FCSB va juca la Giurgiu în următoarea perioadă

Fostul conducător de la CFR Cluj a identficat și marele minus pe care îl are FCSB în ultimele etape ale sezonului 2020/2021.

„S-ar putea să fie o problemă pentru ei, am înțeles că vor juca de acum la Giurgiu. E un stadion cochet și un gazon destul de bun, dar nu la nivelul celui de pe Arena Națională. S-ar putea sa fie un dezavantaj. Dar totuși și-au făcut moral în meciul de vineri, și-au intrat în mână cu cele trei goluri date. CFR nu avea cum să emită pretenții pentru mai mult de un egal, dacă nu a avut niciun șut pe poartă”, a mai adăugat Mureșan.


Stadionul Național Arena nu va mai putea fi utilizat în următoarea perioadă, deoarece trebuie pregătit pentru Campionatul European din vara lui 2021.

Ultimele Stiri
abonare newsletter