Sport

Universitatea Cluj s-a calificat în sferturile Cupei României. VIDEO

Universitatea Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal.

 

 


Universitatea Cluj s-a calificat miercuri seară, în sferturile de finală ale Cupei României la fotbal. Echipa de ligă secundară s-a calificat după ce a dispus cu scorul de 2-1 (1-0) de UTA Arad, pe Cluj Arena, în optimi.


 

„U'' s-a impus prin golurile marcate de nigerianul Derick Ogbu (32), la prima sa apariţie în tricoul echipei clujene, şi de portughezul Sergio Ribeiro (73). Pentru arădeni a înscris Adrian Petre (90+5), la primul său meci de la revenirea la UTA.

Ogbu a ratat o mare ocazie pentru ''şepcile roşii'', în min. 4, când mingea şutată de el a şters transversala, iar Petre a executat în transversală o lovitură liberă în min. 90+2.

Universitatea este a treia echipă din Liga a II-a care ajunge în sferturi, după Dunărea Călăraşi şi Petrolul Ploieşti, cealaltă formaţie care a reuşit să acceadă în faza următoare fiind Chindia Târgovişte.

FC Universitatea Cluj - FC UTA Arad 2-1 (1-0), Cluj Arena - Cluj-Napoca
Au marcat: Derick Ogbu (32), Sergio Ribeiro (73), respectiv Adrian Petre (90+5).
Arbitru: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş); arbitri asistenţi: Ionuţ Marius Bobe (Videle), Mihăiţă Necula (Bucureşti); arbitru de rezervă: Szabolcs Kovacs (Carei)
Observatori: Zoltan Tamaş (Odorheiu Secuiesc) - CCA, Vlad Căluşer (Voiniceni/Mureş) - FRF


 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter