Sport

Gabi Tamaș a plecat la FC Voluntari! „U” Cluj, suspectată din nou că ar fi făcut un blat la pariuri

Gabriel Tamaș a plecat de la Universitatea Cluj la FC Voluntari, echipă care evoluează în Liga 1.

 

 


Gabi Tamaș s-a înțeles cu FC Voluntari și abandonează proiectul Universității Cluj. Fundașul central va juca la echipa ilfoveană, acolo unde antrenează Bogdan Andone, cel alături de care a mai lucrat la Astra Giurgiu. Tamaș a fost adus cu surle și trâmbițe în vară, iar în prima jumătate a sezonului a demonstrat că este un jucător cu mult peste nivelul din Liga a 2-a.

 


Al doilea șoc al zilei vine din zona pariurilor sportive. Universitatea Cluj este suspectată de specialiști din lumea pariurilor după rezultatele din meciurile cu CSA Steaua și Zalău.

Clujenii plecau din postura de mari favoriți în ambele meciuri, dar au cedat neașteptat. În duelul cu Zalău, specialiștii au tras un semnal de alarmă după ce trupa lui Enache a condus cu 1-0, dar avea să piardă în cele din urmă meciul cu 2-1 după un gol marcat de la 35 de metri de trupa sălăjeană.


„U” Cluj, suspectată de blat și anul trecut

Clujenii au intrat în atenția celor care analizează posibile meciuri aranjate și în ianuarie, 2020. Universitatea Cluj a condus atunci cu 1-0 împotriva celor de la Turda, dar avea să piardă cu 7-2,  într-un meci în care „U” Cluj a trimis juniorii pe teren în ultimul moment. Speculațiile au fost alimentate și mai mult după ce pe internet au apărut mai multe bilete de pariuri cu sume mari plasate pe victoria celor din Turda.

Ultimele Stiri
abonare newsletter