Sport

Un fotbalist crescut de „U” Cluj ar putea deveni cel mai scump jucător vândut din Liga 1

Olimpiu Moruțan, unul dintre cei mai talentați juniori clujeni din ultimii ani, are șanse să devină cel mai scump jucător vândut de o echipă din Liga 1.

 

 


Moruțan a fost crescut la juniorii lui „U” Cluj și s-a făcut remarcat pentru prima dată în fotbalul din Liga 1 la FC Botoșani. Tânărul mijlocaș avea să fie transferata de Gigi Becali la FCSB, iar acum poate deveni cel mai scump jucător vândut de o echipă din prima ligă de fotbal din România.

 


Moruțan a marcat de trei ori în acest sezon și are 10 pase decisive pentru FCSB în actuala stagiune. Moruțan ar putea ajunge în Emiratele Arabe Unite în schimbul sumei de 10,5 milioane de euro. Fotbalistul de 21 de ani ar ajunge astfel cel mai scump jucător vândut vreodată din Liga 1, fiind peste jucători precum Stanciu, Chiricheș, Gardoș, Mitriță sau Mihăilă.

Florin Vulturar, agentul lui Moruțan, a confirmat că a primit o ofertă de 10,5 milioane de euro pentru Moruțan, dar Gigi Becali vrea mai mult pentru „diamantul” echipei.


„Nu știu exact unde va juca Olimpiu Moruțan… Emirul are mai multe echipe. Nu cred că va plăti atâția bani pentru un copil de 21 de ani. Fotbalul de acolo este peste campionatul României. Oferta e de 10,5 milioane de euro, așa e… Gigi Becali a cerut 20 milioane de euro în prima fază… Acum cred că e undeva la 15. E o ofertă colosală pentru fotbalul românesc. ”, a transmis impresarul.

Echipa care îl vrea pe Moruțan este patronată de oamenii care dețin Manchester City  și New York City.

Ultimele Stiri
abonare newsletter