Sport

S-a aflat motivul real pentru care a plecat Culio de la CFR! Fotbalistul trece printr-o adevărată dramă

Emmanuele Culio a plecat de la CFR Cluj în urmă cu an, dar fără să ofere prea multe detalii. Argentinianul a mărturisit doar că are probleme în familie și vrea să se întoarcă acasă.

 

 


Vestea a fost una cutremurătoare pentru întreaga suflare CFR-istă, iar oficialii clubului i-au pregătit un moment special mijlocașului sud-american.

Din păcate pentru Culio, situația lui este una tot mai dificilă și este nevoit să renunțe la fotbal pentru o perioadă. Soția fotbalistului are cancer, iar jucătorul a decis să se retragă din activitatea fotbalistică.


Culio a plecat de la Cluj pentru a fi alături de soția lui, însă situația ei nu pare să fie una tocmai bună. Medicul celor de la Quilmes, actuala echipă a lui Culio, a făcut o serie de dezvăluiri despre drama prin care trece fotbalistul.

„Emmanuel frecventează foarte des centrul medical, unde soţia sa efectueză tratamente oncologice”, a declarat Fabio Sanchez, medicul echipei, în presa din Argentina.


Culio, infectat de două ori cu COVID-19

Culio s-a infectat cu COVID-19 de două ori într-un interval scurt din cauza stresului și a lipsit o perioadă lungă de la antrenamentele echipei.

„În primul episod, corpul său se afla într-o perioadă de imunitate scăzută, ceea ce a cauzat o cantitate mică de anticopri care să lupte contra acestei boli. Prin contactul cu focarul, s-a produs a doua infecţie”, a explicat Fabio Sanchez, medicul lui Quilmes Atletico, citat de elsolnoticias.com.ar.

Ultimele Stiri
abonare newsletter