Sport

CFR Cluj ratează dramatic calificarea în primăvara Europa League

CFR Cluj a pierdut cu 2-1, pe terenul celor de la Young Boys Berna în ultima etapă din Europa League după un meci dramatic.

 

 


Formația antrenată de Edward Iordănescu a dominat meciul din Elveția și a avut numeroase ocazii la poarta adversă. Rondon, Camora și Deac au ratat în poziții iminente de gol în ambele reprize.

 


Campioana României avea să deschidă scorul în minutul 84 prin Gabriel Debelujh. Atacantul croat a marcat cu un șut din apropierea porții după ce șutul lui Deac s-a oprit în bara porții adverse.

CFR Cluj avea să primească o lovitură grea în minutul 90+4 atunci când arbitrul Benoit Bastien a dictat o lovitură de la 11 metri la un presupus fault comis de Cristi Bălgrădean în propriul careu. Goalkeeperul a fost eliminat pentru proteste, iar Sandomierski a avut șansa să devină erou. Polonezul a ghicit colțul în care a executat Nsame, dar șutul a fost mult prea bun.


Autorul golului avea să fie eliminat faza următoare pentru un fault asupra lui Burcă. CFR s-a aruncat în atac în ultimele secunde, dar elvețienii aveau să închidă jocul cu un gol marcat de Gaudino pe contraatac în minutul 90+6.

CFR Cluj a terminat astfel pe locul trei în grupă cu 5 puncte acumulate în  acest sezon din Europa League.

Ultimele Stiri
abonare newsletter