Sport

Olimpia Cluj a trecut cu mari emoții de primul tur preliminar al Champions League

Olimpia Cluj s-a impus, marți, pe Cluj Arena, cu 2-1 în fața maltezelor de la Birkirkara.

Olimpia Cluj a trecut cu mari emoții de primul tur preliminar al Champions League Olimpia Cluj a trecut cu mari emoții de primul tur preliminar al Champions League

 

 


Olimpia Cluj a întâlnit o echipă modestă în primul tur preliminar din Liga Campionilor la feminin, dar cu toate astea a avut mari emoții în meciul disputat pe Cluj Arena.

 


Echipa antrenată de Iulian Szekely a fost condusă cu 1-0 la pauză după un gol marcat de Alishia Sultana în minutele de prelungiri ale primei reprize. Olimpia Cluj avea să revină în repriza secundă grație autogolului marcat de Vella și golul înscris de Mihaela Ciolacu, ambele reușite fiind la o distanță de 7 minute.

Birkirkara este o cunoștință mai veche a clujencelor. Cele două formații s-au mai întâlnit în edițiile 2012/13 și 2018/19 ale UEFA Women’s Champions League, iar “U” Olimpia Cluj a ieșit de fiecare dată învingătoare.


În 2018, Olimpia Cluj s-a impus cu 6-1 în fața celor de la Birkirkara. Jucătoarele care au marcat atunci au fost Mara Bâtea, Phoenetia Maiya Lureen Browne, Mihaela Ciolacu și Cristina Carp (3 goluri). Partida jucată în 2012 s-a încheiat cu 8-0 pentru clujence.

 “U” Olimpia Cluj va juca  în turul doi preliminar al UEFA Women’s Champions League, care va avea loc în perioada 18-19 noiembrie.

Ultimele Stiri
abonare newsletter