Sport

CFR Cluj negociază pentru transferul unui fotbalist trecut pe la Wolverhampton

CFR Cluj negociază transferul mijlocașului român Nicolae Carnat, fotbalist care a evoluat o perioadă la juniorii clubului Wolverhampton.

CFR Cluj negociază pentru transferul unui fotbalist trecut pe la Wolverhampton CFR Cluj negociază pentru transferul unui fotbalist trecut pe la Wolverhampton

 

Nicolae Carnat este foarte aproape să fie transferat de CFR Cluj de la Sepsi Sf. Gheorghe în schimbul sumei de 200.000 de euro, conform Fanatik.ro


 

Mijlocașul de 22 ani este eligibil pentru regula U-21 și ar putea să fie unul dintr oamenii de bază din angrejanul echipei lui Dan Petrescu în acest sezon de Liga 1 după ce echipa s-a calificat și în grupele Europa League. Carnat a trecut pe la Wolverhampton, iar în ultimul an a jucat pentru Sepsi Sf. Gheorghe, formație la care a fost remarcat de conducerea lui CFR Cluj.


Dan Petrescu este vizibil nemulțumit de jucătorii U-21 din locul lui CFR Cluj, iar acest lucru este confirmat etapă de etapă de schimbările pe care le face „bursucul”. Tehnicianul campioanei îi are la dispoziție pe Denis Ciobotariu, Cătălin Itu, Valentin Costache și Claudiu Petrila pentru această regulă, dar de cele mai multe ori echipa termină cu doar un fotbalist sub 21 de ani în teren.

Ultimele Stiri
abonare newsletter