Sport

Program CFR Cluj în Europa League. Când se joacă marele meci cu Roma

CFR Cluj și-a aflat programul în Europa League după tragere la sorți de vineri.

Program CFR Cluj în Europa League. Când se joacă marele meci cu Roma Program CFR Cluj în Europa League. Când se joacă marele meci cu Roma

 

 


Echipa antrenată de Dan Petrescu a picat în Grupa A și va da piept cu AS Roma, Young Boys Berna și ȚSKA Sofia. La prima vedere, CFR Cluj are șanse să ajungă în primăvara europeană, dar acest lucru va depinde mult și de transferurile pe care le va face conducerea tehnică din Gruia.

Programul lui CFR Cluj în Europa League

 Clujenii vor avea un program extrem de încărcat, iar acest lucru nu îi va convine deloc lui Dan Petrescu. Primele trei partide ale ceferiștilor se vor desfășura în săptămâni consecutive, pe 22 octombrie, 29 octombrie și 5 noiembrie.


22 octombrie: ŢSKA Sofia – CFR Cluj (ora 19:55)
9 octombrie: CFR Cluj – Young Boys Berna (ora 22:00)
5 noiembrie: AS Roma – CFR Cluj (ora 19:55)

Campioana României va disputa trei meciuri la finalul lui noiembrie și începutul lui decembrie, iar la mijlocul lui decembrie va avea loc tragerea la sorți pentru meciurile din 16-imile de finală.


Când se joacă marele meci cu AS Roma în Gruia ?

UEFA a anunțat că fanii ar putea să revină în tribune în faza grupelor, dar acest lucru depinde de fiecare țară în parte. CFR Cluj are următorul program în finalul fazei grupelor:


26 noiembrie: CFR Cluj – AS Roma (ora 22:00)
3 decembrie: CFR Cluj – ŢSKA Sofia (ora 22:00)
10 decembrie: Young Boys Berna – CFR Cluj (ora 19:55)

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter