Sport

Cine transmite CFR Cluj – KUPS în play-off-ul Europa League

Cu șase ore înainte de CFR Cluj – KUPS nu se știe 100% dacă meciul va fi transmis de vreo televiziune din România.

Cine transmite CFR Cluj – KUPS în play-off-ul Europa League Cine transmite CFR Cluj – KUPS în play-off-ul Europa League

UPDATE: Meciul dintre CFR Cluj și Kups va fi transmis de Digi Sport și Look Sport.

 


CFR Cluj – KUPS se joacă astăzi, de la 18:30, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, dar nu se știe dacă meciul poate fi urmărit la televizor. Suporterii campioanei României nu au voie pe stadion din cauza pandemiei de Covid-19, iar meciul cu formația finlandeză nu este momentan achiziționat de televiziunile de la noi din țară.

 


CFR Cluj – KUPS ar putea fi transmis de Prima TV

DigiSport și Look Sport nu au fost de acord cu prețul de 100.000 de euro cerut de CFR Cluj pentru transmiterea meciului din play-off-ul Europa League și nu vor transmite jocul. Totuși, Prima TV pleacă cu prima șansă pentru transmiterea meciului.

Postul de televiziune national a achiziționat în ultimul moment și drepturile de televizare ale jocului dintre FCSB și Slovan Liberec. Prima TV este aproape să ajungă la un acord cu CFR Cluj pentru transmiterea jocului din Gruia, fiind vehiculată o sumă undeva în jurul cifrei de 50.000 de euro.


Clever Media înceracă prin această mișcare să readucă fanii fotbalului pe acest post după ce în ultimii ani Prima TV a intrat într-un con de umbră.

De ce se transmite pe Prima TV și nu pe Look ?

Trustul condus de Adrian Tomșa a achiziționat în ultimele luni și canalele Look, dar meciurile din cupele europene vor fi transmise pe Prima TV, deoarece postul se află mai sus în topul „must carry”. Prima TV are șanse să obțină o audiență la meciul dintre CFR Cluj și KUPS în condițiile în care accesul pe stadion este interzis, iar meciul este unul de interes national.


Conform Pagina de media, FCSB – Slovan Liberec a atras, în medie, de 375.000 de telespectatori la nivel național, performanță  depășită doar de cinci alte posturi TV în același interval. Concurența pentru meciul FCSB-ului nu a fost deloc una de neglijat.

Dacă la nivel național Prima TV s-a clasat pe locul șase, lucrurile au stat și mai bine în ceea ce privește publicul urban și cel comercial. La nivel urban, Prima TV s-a situat pe locul cinci cu 238.000 de oameni care au urmărit, în medie, partida FCSB-ului. Postul a fost depăși doar de Pro TV, Kanal D, Antena 1 și Digisport 1.


Situația petrecută săptămâna trecută s-ar putea repeta în această seară dacă Clever Media ajunge la o înțelegere cu CFR Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter