Sport

Sunt Dan Petrescu, un PROST, un NIMENI! Antrenorul CFR-ului s-a DEZLĂNȚUIT și dă cu pumnul în masă înaintea partidei cu Zagreb

Dan Petrescu (52 de ani) s-a dezlănțuit la conferința de presă premergătoare duelului dintre CFR Cluj și Dinamo Zagreb, în turul doi preliminar al Ligii Campionilor.

Sunt Dan Petrescu, un prost, un nimeni! Antrenorul CFR-ului s-a DEZLĂNȚUIT și dă cu pumnul în masă înaintea partidei cu Dinamo Zagreb Sunt Dan Petrescu, un prost, un nimeni! Antrenorul CFR-ului s-a DEZLĂNȚUIT și dă cu pumnul în masă înaintea partidei cu Dinamo Zagreb

 

 


„Bursucul” a recunoscut că, pentru echipa sa, meciul cu Zagreb a venit mult prea repede și nu a avut timp să pregătească liniștit partida.

 


Petrescu admite că echipa nu este în formă, lucru ce s-a văzut și în victoriile din deplasare cu Floriana Valletta (2-0) și Academica Clinceni (2-1). Cu jucători importanți (Arlauskis, Țucudean, Traore sau Manea) plecați de la echipă, iar alții accidentați (Omrani) sau nerefăcuți complet (Păun și Djokovic), întăririle campioanei – Gabriel Debeljuh și Jakub Vojtus – au sosit prea târziu în Gruia.

„Fotbalul croat este în fața României cred… când am jucat ultima oară la Mondiale? În ‘98? 22 de ani, păi cam așa e Croația în fața noastră, la alt nivel de echipă națională, la alt nivel de club. Unde se duc ei și unde mergem noi? Ei vând jucători de 70 de milioane, noi nu vindem pe nimeni. Jucătorii români nu joacă nicăieri, jucătorii croați joacă la Barcelona și Real Madrid”, a tunat Petrescu, înaintea duelului cu Dinamo Zagreb.


„Noi toți ne dăm cu părerea, dar niciunul nu spunem adevărul! Fotbalul croat este de 100 de ori peste fotbalul românesc, ne place sau nu, asta e realitatea. Eu vă zic adevărul, tot timpul îmi spuneți că exagerez. (…) Croația la ultimul Mondial putea să fie campioană mondială. Câți jucători vind cei de la Dinamo Zagreb? Și CFR în ultimii 5 ani de cât a vândut?”, s-a întrebat „Bursucul”, iar „tirada” lui SuperDan abia începuse.

„Eu sunt Dan Petrescu, prostul proștilor în România!”

„Ce mai vorbim, asta e exagerare sau e realitatea? Toți marii moderatori, specialiștii o să zică, iar am exagerat. Eu zic realitatea, dar nu am cu cine să mă bat, că ei sunt marii specialiști, eu sunt un prost. Sunt Dan Petrescu, sunt un prost, nimic, sunt nobody pentru ei, asta e. Ei sunt buni, eu sunt prost, cam așa e la noi în România! Eu sunt prostul proștilor în România, eu nu am făcut nimic în fotbal, ei au făcut de toate. Eu le zic realitatea, ei zic că exagerez, hai să vedem realitatea!”, a spus Dan Petrescu.


„Nu inventez nimic, spun doar statistica. Noi cu câți bani cumpărăm, ce salarii le dăm jucătorilor? Noi n-avem bani, n-avem nimic și vrem când vine meciul… rupeți-i pe toți, că sunteți cei mai tari, sunteți CFR. Pe ce ne bazăm noi? Nu pe mine, că zic că sunt prost, că exagerez, dar eu nu joc. Dacă facem rezultate cu echipele astea, nu e miracol, spuneți voi ce e. Fără bani, fără buget, fără rezultate în istorie, vrem să ajungem nu știu unde! Cine ajunge în Champions League, trebuie să le faceți statuie, la toți 11!”, a conchis antrenorul campioanei.

Dan Petrescu a spus că, deși mai are doi ani de contract cu CFR Cluj pe care vrea să îl respecte, are mereu „valiza făcută”, fiind pregătit pentru o eventuală demitere. El a mai declarat că nu ar fi surprins nici dacă duelul de miercuri seară cu Dinamo Zagreb ar fi ultimul pe banca „feroviarilor”.


CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, victorie la Clinceni înaintea duelului cu Dinamo Zagreb. Reacții „la cald” după succesul cu 2-1

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter