Sport

Atleții „U” Cluj au STRĂLUCIT! Opt medalii la Internaționalele de Atletism de la Cluj

Atleții Clubului Sportiv Universitatea Cluj au obținut opt medalii la ediția cu numărul 65 a Campionatelor Internaționale de Atletism ale României „Iolanda Balaș Soter”. Competiția s-a desfășurat în zilele de 22 și 23 august, pe Cluj Arena.

Atleții „U” Cluj au cucerit podiumul la Internaționalale României, sursă foto: u-cluj.ro Atleții „U” Cluj au cucerit podiumul la Internaționalale României, sursă foto: u-cluj.ro

 

 


Patru dintre medaliile castigate sunt de aur, două de argint și ultimele două de bronz.

 


Două dintre medaliile de aur aparțin atletei Camelia Gal, la probele de 200m și 400m. Celelalte două medalii au fost câștigate de către Sanda Belgyan, la proba de 400m garduri, în timp ce atletul Robert Parge a ieșit câștigător la 400m. Sanda și Robert au mai câștigat câte o competiție: o medalie de bronz pentru 400m plat îi aparține tinerei, iar una lui Robert, pentru locul doi la 200m.

Pe lângă cei menționați, atletul Marius Dumitru s-a clasat pe locul 2 la proba 1.500m, iar Tudor Sevciuc, tot parte din echipa „U” Cluj, pe locul 3.


În cadrul „Memorialului Maria Cioncan”, Clubul Sportiv Universitatea Cluj a premiat proba 1.500 m, memorialul fiind dedicat regretatei atlete cu același nume, care a câștigat medalia de bronz la Jocurile Olimpice din 2004, de la Atena.

CITEȘTE ȘI:


CFR Cluj se desparte de un jucător important. Unde va evolua din această vară?

 

 


Clujul va organiza Campionatele Internaționale ale României de Atletism

 

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter