Sport

ARLAUSKIS, DEZVĂLUIRI din vestiar: „Eu și Petrescu, DOI NEBUNI care știu ce vor de la viață! Ne-a costat MULȚI NERVI această colaborare”

Giedrius Arlauskis a recunoscut că nu a avut cea mai bună relație cu Dan Petrescu, însă amândoi au știut să își impună obiective mărețe.

Arlauskis, dezvăluiri din interioriul vestiarului Arlauskis, dezvăluiri din interioriul vestiarului

 

 


Giedrius Arlauskis a evoluat pentru ultima dată în tricoul lui CFR Cluj și este gata să semneze cu o altă echipă. Lituanianul a recunoscut că nu este deloc ușor să plece din România, însă crede că este momentul propice să se despartă de Dan Petrescu, cel alături de care a realizat cele mai importante performanțe din carieră.

„Ne-am certat la antrenamente, așa se întâmplă când se întâlnesc doi nebuni. Oricât de cocoșați de muncă suntem, ce este al nostru…. este al nostru. Este momentul să ne despărțim (n.r. de Dan Petrescu). Ne-au costat mulți nervi împreună acești ani. Eu o iau pe drumul meu, sper ca el să rămână și să ducă echipa în Champions League. România este a a doua mea casă.Îi mulțumesc lui Marian Copilu… fratele meu. Cu el m-am certat, cu el m-am pupat. o să-mi fie dor de România. Mă bucur că plec râzând, dar sufletul meu plânge.”, a spus Arlauskis imediat după meci.


Arlauskis nu a anunțat unde pleacă de la CFR Cluj

A fost ultimul meu meci la CFR Cluj, o să aflați curând și destinația… după ce mă mai calmez. Mă bucur, așa cum le-am spus colegilor și în vestiar, pentru gladiatorii mei. Prin ce am trecut noi… doar cu ajutorul unor caractere puternice am fi reușit.  Este cel mai greu campionat pe care l-am câștigat. Prin ce am trecut noi, cu pandemia de coronavirus… Ne bucurăm foarte mult. Mulțumesc băieților. Au fost multe momente dificile în care ne-am întrebat dacă renunțăm sau nu. Marian Copilu (n.r. președintele clubului CFR Cluj) ne-a arătat drumul cel bun…. El și Mister Petrescu”, a declarat Arlauskis.

 


CITEȘTE ȘI:

CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI! Victorie FABULOASĂ pentru clujeni în finala cu Craiova. „Feroviarii”, noii campioni ai provinciei!

 


 

Universitatea Craiova - CFR Cluj se va juca precum o finală! FRF a decis:„Prelungiri și lovituri de la 11 metri dacă se termină egal”

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter