Sport

Noi detalii despre cazurile de coronavirus de la CFR Cluj! Săptămână decisivă pentru lotul campioanei

CFR Cluj a rămas în izolare la Mogoșoaia după ce mai mulți jucători și oameni din staff au fost depistați pozitiv la COVID-19.

CFR Cluj are probleme mari după ce în lotul campioanei au apărut mai multe cazuri de coronavirus CFR Cluj are probleme mari după ce în lotul campioanei au apărut mai multe cazuri de coronavirus

Trupa antrenată de Dan Petrescu  este cea mai afectată din play-off, iar înghețarea campionatului este o variantă luată în calcul de tot mai multe echipe.

Totuși, Justin Ștefan, secretarul general al LPF, nu se gândește la înghețarea sezonului 2019 – 2020, iar în acestă situație singura variantă este prelungirea sezonului până la data limită (2 august).


„Cei de la CFR Cluj sunt la Mogoșoaia, i-am rugat să rămână izolați. Se vor testa joi, iar vineri dimineață vor veni rezultatele. Abia atunci ne vom da seama ce decizie vom lua. Deocamdată, așteptăm. Nu sunt teste neconcludente la CFR Cluj. După o testare pozitivă toți ceilalți se izolează, iar retestarea e peste cinci zile.”, a spus Juștin Stefan.

Cei 10 infectați din lotul lui CFR Cluj au fost transportați cu ambulanța de la Mogoșoaia la Cluj, fiind internați în spitalele destinate bolnavilor de Covid-19.


Citește și:

Focar de infecție în lotul lui CFR Cluj. Șase cazuri de COVID-19

 


 

ȘOC în GRUIA! Un fotbalist important al lui CFR Cluj, infectat cu noul CORONAVIRUS

 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter