Sport

U-BT Cluj-Napoca și-a aflat adversara în preliminariile Ligii Campionilor la baschet masculin

U-Banca Transilvania Cluj-Napoca și-a aflat adversara în preliminariile Ligii Campionilor la baschet masculin.

U-BT Cluj-Napoca și-a aflat adversara în play-off-ul Ligii Campionilor la baschet masculin U-BT Cluj-Napoca și-a aflat adversara în play-off-ul Ligii Campionilor la baschet masculin

U-BT Cluj va evolua în preliminariile Ligii Campionilor împotriva formației Igokea, formație care are în palmares nu mai puțin de șase titluri de campioană în Bosnia și Herțegovina.

Prima partidă se va disputa pe 15 septembrie, în Bosnia, în timp ce manșa secundă va avea loc la Cluj-Napoca trei zile mai târziu.


Trupa pregătită de Mihai Silvășan a fost repartizată în urna a doua la tragerea la sorți și putea să întâlnească următoarele echipe BC Balkan Botevgrad, Hapoel Tel Aviv, KK Igokea Aleksandrovac sau Iraklis Salonic.

La fel ca și U-BT Cluj, Igokea s-a mișcat bine pe piața transferurilor și a reușit să aducă mai mulți jucători din fosta Yugoslavie în această vară, dar și doi americani extrem de bine cotați.


Jackie Carmichael, jucător trecut prin campionatele Spaniei, Israelului sau Rusiei, este cel mai important nume transferat de bosnieci, alături de el fiind adus și Antabia Waller, un baschetbalist trecut prin Turcia, Italia sau Muntenegru.

Dacă U-BT Cluj va trece de Igokea va juca în turul următor al preliminariilor cu învingătoarea meciului dintre Fribourg (Elveția) și Sporting Lisabona (Portugalia). Primul meci se va disputa pe teren propriu la data de 22 septembrie, iar returul va avea loc pe 25 septembrie.


În eventualitatea unei calificări în grupele Champions League, clujenii vor da peste Hapoel Jerusalem (ISR), Filou Oostende (BEL), Turk Telekom (TUR), San Pablo Burgos (ESP), Happy Casa Brindisi (ITA), Limoges CSP (FRA) și Start Lublin (POL).

Ultimele Stiri
abonare newsletter