Sport

Tempestini jr., campion la Slalom Paralel

<p /><img src="documente/stories/10_octombrie/26_ziua/08 simone1.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Juniorul Simone Tempestini, de la Napoca Rally Academy (NRA), este noul Campion Naţional la Slalom Paralel.

Simone Tempestini a câştigat primul titlu de campion din carieră, impunându-se în clasamentul general al Campionatului Naţional de Slalom Paralel, după ce a terminat pe locul trei în ultima etapă, desfăşurată la Sibiu. Tânărul pilot NRA încheie astfel un sezon excelent în competiţia în care, în şase etape, consemnează două victorii, două clasări pe podium (locul doi şi locul trei) şi un loc patru . „Am mers bine şi în ultima etapă, am făcut timpi buni, am terminat pe trei şi am câştigat campionatul. Tot sezonul a mers bine, am obţinut rezultate bune în cinci din cele şase etape desfăşurate şi m-am simţit excelent, m-am distrat, a fost ceva deosebit! Sunt bucuros şi de experienţa pe care am acumulat-o pe Citroen C2 pe circuitul de la Sibiu în acest sezon. Sunt foarte fericit, este primul meu titlu de campion şi acest rezultat cuantifică, practic, munca pe care am depus-o pe tot parcursul anului. Acest titlu îmi demonstrează că am mers bine şi mă încurajează pentru sezoanele viitoare“, a declarat, fericit, Simone Tempestini, noul campion naţional la Slalom Paralel.

Şi instructorul lui Tempestini jr., pilotul Danny Ungur, este mândru de rezultatele obţinute în acest sezon de elevul său: „Simone este un membru exponenţial al noii generaţii de piloţi din România. La doar 17 ani dovedeşte o maturitate care le lipseşte multor alţi concurenţi mai în vârstă decât el. În acest sezon a arătat că este rapid, dar, mai ales, a dovedit că gândeşte, că reuşeşte să-şi stăpânească elanul vârstei, să asculte şi să alerge inteligent, să termine cursele. A avut evoluţii excelente. Cred că Simone Tempestini va reprezenta o parte importantă din viitorul Napoca Rally Academy şi al motorsportului românesc”, a declarat Danny Ungur la finalul ultimei etape din acest sezon a Campionatului Naţional de Slalom Paralel.

Ultimele Stiri
abonare newsletter