Sport

Optimism la „U“ înainte de meciul cu Dinamo

<p />Cosmin Irimieş, directorul executiv al FC Universitatea Cluj şi atacantul Gabriel Machado cred că „şepcile roşii“ pot repeta performanţa din sezonul trecut, când au învins pe Dinamo, atât în tur cât şi în retur.

Oficialul „alb-negrilor“ crede că fiecare meci din campionat este important pentru atingerea obiectivului trasat la începutul sezonului: calificarea în cupele europene. „Fiecare meci este foarte important, iar ţinând cont de parcursul nostru în acest sezon, e important să obţinem trei puncte cu Dinamo. Condiţiile la Universitatea Cluj sunt propice obţinerii de performanţe, iar atmosfera este una foarte plăcută în sânul echipei. Întreaga conducere a clubului are încredere în staff şi în jucători“, a declarat Cosmin Irimieş.

Atacantul brazilian al „studenţilor“ apreciază că Dinamo va fi cel mai greu adversar întâlnit până în acest moment. „Meciul cu Dinamo e cel mai greu de până acum. Îmi doresc mult să avem parte de un stadion plin, iar dacă dăm totul pe teren, putem să câştigăm. Nu există nici o tensiune la echipă, singurul lucru existent este presiunea că trebuie să învingem. Ne dorim mult o victorie. I-am bătut pe Dinamo de două ori anul trecut, putem să-i învingem şi acum!”, a declarat Gabriel Machado.


Meciul din cadrul etapei a 12-a a Ligii 1 dintre Universitatea Cluj şi Dinamo Bucureşti se va disputa sâmbătă, 29 octombrie, la ora 21.30 pe Cluj Arena şi va fi transmis în direct de DigiSport.

Ultimele Stiri
abonare newsletter