Sport

ACS Florești s-a retras de la barajul de promovare pentru că nu are bani. Primăria a cumpărat în schimb o nocturnă de 100.000 de euro

ACS Florești nu va promova în Liga a 3-a pentru că echipa nu are un buget suficient de mare. Primăria a montat în schimb o nocturnă de 100.000 de euro.

ACS Florești nu va participa la barajul pentru promovare în Liga a 3-a ACS Florești nu va participa la barajul pentru promovare în Liga a 3-a

ACS Florești ocupa locul doi în clasamentul din Liga a 4-a a județului Cluj după 15 etape, fiind la doar două puncte de Someșul Dej în momentul întreruperii competiției din cauza coronavirusului.

AJF Cluj a decis ca primele trei clasate să joace un baraj pentru stabilirea campioanei și a echipei care va juca un alt meci de baraj pentru promovare ulterior. Trupa din Florești a decis să nu participe la miniturneul de promovare, deoarece echipa nu are suficienți bani pentru a supraviețui în Liga a 3-a.


Lupta pentru promovare se va astfel între Someșul Dej și Suporter 2.0 Cluj-Napoca, în dublă manșă, pe 18 și 26 iulie. Formația care va câștiga se va duela cu ACS CAO 1910 Oradea (campioana Bihorului) și campioana județului Satu Mare.

Primăria Florești și-a luat nocturnă  de 100.000 de euro pentru fotbaliștii amatori

În plină pandemie COVID-19, Primăria comunei Florești a achiziționat, prin vânzare directă, o instalație de nocturnă în valoare de 450.000 de lei, adică peste 93.000 de euro


Trupa din Florești va avea o instalație de nocturnă de ultimă generație, cu patru stâlpi de 15 metri înălțime, dotați cu becuri led. Primăria Florești a bătut palma cu firma clujean Led Trading în data de 21 aprilie și, conform datelor publicate în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP), lucrările la nocturna de 450.000 lei vor începe în curând.

Pentru primarul Horia Șulea investiția de aproape 100.000 de euro nu pare una pare una mare: „Poate că pare mare suma, dar nu e chiar așa, la cei aproape 70.000 de locuitori. Oamenii ne-au solicitat să facem această investiție. Eu vin din sport și vreau ca ei să aibă toate condițiile. Acum 6 ani am deschis un teren de minifotbal și în 18 luni am recuperat investiția. Așa că și nocturna de la baza din Florești o văd ca pe un business, care va aduce bani la bugetul local”, a spus Horia Șulea, mare iubitor de sport, fost hocheist la Agronomia Cluj.


CITEȘTE ȘI:

Deputat clujean, despre curățenia din Florești: „Horea Șulea este nu doar nesimțit, ci și mincinos!”

 


Coronavirusul, alungat la Florești de nocturna de 93.000 €! Cum a fentat Șulea o licitație?

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter