Sport

Cristi Bălgrădean s-a despărțit oficial de FCSB. CFR Cluj l-a înregistrat la LPF

CFR Cluj a rezolvat situația lui Cristi Bălgrădean după mai multe luni de așteptare.

Cristi Bălgrădean s-a despărțit oficial de FCSB. CFR Cluj poate înregistra contractul la LPF Cristi Bălgrădean s-a despărțit oficial de FCSB. CFR Cluj poate înregistra contractul la LPF

Cristi Bălgrădean va fi noul jucător al lui CFR Cluj de la 1 iulie, așa cum se știa din luna februarie. Portarul celor de la FCSB a fost amenințat de Gigi Becali că nu va putea semna cu actuala campioana României, însă lucrurile s-au clarificat în cele din urmă.

Goalkeeper-ul de 33 de ani se va alătura echipei din Gruia de la 1 iulie și îi va lua locul lui Giedrius Arlauskis. CFR a înregistrat în această săptămână la LPF noul contract, astfel că de la 1 iulie 2020 Bălgrădean este, oficial, jucătorul lui Dan Petrescu.


Portarul roș-albaștrilor a fost criticat dur la vremea respectivă de Gigi Becali, cel care l-a acuzat pentru două gafe comise în meciurile cu FC Botoșani și Dinamo. Patronul trupei din Capitală a ordonat excluderea din lot a lui Bălgrădean, iar ulterior jucătorul a fost trimis în șomaj tehnic.

Bălgrădean vine ca titlular la CFR Cluj

Cristi Bălgrădean are șanse mari să fie titular la CFR Cluj în sezonul 2020/2021. Fostul portar de la Dinamo și FCSB profită astfel de plecarea lui Giedrius Arlauskis. Lituanianul nu și-a prelungit contractul care va expira la finalul lunii viitoare, iar șansele ca el să continue în Gruia sunt minime.

Ultimele Stiri
abonare newsletter