Sport

Mihai Stoica, ironii la adresa lui CFR Cluj. Bălgrădean, ținta unor cuvinte grele

Mihai Stoica, oficialul celor de la FCSB, i-a ironizat pe cei de la CFR Cluj după eliminarea din Europa League și transferul lui Cristi Bălgrădean.

Mihai Stoica, ironii la adresa lui CFR Cluj. Bălgrădean, ținta unor cuvinte grele Mihai Stoica, ironii la adresa lui CFR Cluj. Bălgrădean, ținta unor cuvinte grele

Mihai Stoica, managerul celor de la FCSB, a postat pe contul personal de facebook un mesaj dur în direcția celor de la CFR Cluj după ce l-au semnat pe Cristi Bălgrădean. Meme nu a uitat să amintească de eliminarea campionilor din Europa League și este de părere că aceasta nu este o performanță notabilă pentru fotbalul românesc.

„Când i-am spus lui Bălgrădean că am aflat că a semnat cu CFR și l-am întrebat de ce nu ne-a informat, mi-a răspuns că i-a fost rușine de mine. Când l-am întrebat dacă de colegii din vestiar cărora le-a ascuns faptul că i-a trădat nu i-a fost rușine, a tăcut. Cei de la CFR au recunoscut că au încălcat regulamentul din motive strategice, neinformându-ne. E posibil să aibă succes cu strategii de acest gen, vom vedea. În opinia mea, succes nu e să te elimine Sevilla în 16-imi, ci să treci de Ajax în aceeași fază. De asemenea, succes reprezintă calificarea în grupele UCL. Poate Bălgrădean era veriga lipsă din drumul lor hotărât spre grupe. Sau poate nu”, a scris MM Stoica pe facebook.


Atacurile lui MM Stoica au venit după ce trupa din Gruia a ajuns la o înțelegere cu Cristi Bălgrădean, fotbalistul care s-a înțeles cu CFR Cluj, deși mai avea contract până în vară cu FCSB.

Ultimele Stiri
abonare newsletter