Sport

CFR Cluj - Sevila, SOLD OUT! Petrescu le promite spectacol fanilor: „Nu vom juca la 0-0”

CFR Cluj a vândut toate biletele pentru meciul cu FC Sevilla, programat joi, de la ora 19:55 în prima manșă din 16-imile de finală în Europa League.

Campioana României a mai jucat doar în meciul cu Slavia Praga cu tribunele pline în acest sezon european, deși în Gruia au mai venit Lazio, Celtic (de două ori) sau Rennes. Prețul biletelor în faza 16-imilor de finală a fost mai ieftin în medie cu 50 de lei față de faza grupelor, iar acest lucru s-a simțit rapid la casele de bilete. Oficialii echipei au anunțat că toate cele 15.000 de bilete au fost epuizate.

Adrian Păun și Dan Petrescu au prefațat meciul cu trupa spaniolă la conferința de presă. Mijlocașul ardelean s-a arătat extrem de motivat înaintea jocului și are chiar și un favorit în trupa adversă:


„Cu siguranță ne-am pregătit exemplar pentru acest meci. Ne bucurăm că stadionul va fi plin și sunt sigur că publicul ne va ajuta. Îi apreciez mult pe jucătorii de la Sevilla, în special pe Suso. Vom avea mult de furcă cu ei. Până la ora meciului vom fi pregătiți din toate punctele de vedere. Mereu când intru pe teren sunt motivat și pregătit să dau totul. Am avut tot sezonul rezultate extraordinare, victorii împotriva unor echipe precum Lazio sau Celtic. E cel mai important meci pe care îl joc la CFR Cluj! Suntem într-o fază avansată a competiției și cu siguranță este cel mai important meci pentru mine în carieră”, a spus Păun.

Dan Petrescu a reușit să o învingă pe FC Sevilla în 2009, atunci când se afla pe banca celor de la Unirea Urziceni. Ialomițenii reușeau o victorie cu 1-0, pe teren propriu, dar ratau calificarea în fazele eliminatorii ale Champions League după o înfrângere pe terenul lui Stuttgart.


„Sperăm să facem o minune! Față de ultimul meci jucat cu Sevilla, pe vremea când eram la Urziceni a rămas doar Jesus Navas. E clar faptul că Sevilla este marea favorită. Au 20 de jucători extrem de valoroși. Trebuie să fim organizați perfect și foarte important să avem un pic de noroc. Pe noi șansa ne-a ocolit în campionat, dar sper să dăm un șut și două goluri în acest meci. Au o calitate extraordinară în atac. Îl au pe Ocampos, un titular al naționalei Argentinei, pe lângă Nolito care a jucat la Manchester City, dar și mulți jucători buni în linia de mijloc”, a declarat Petrescu.

Sevilla nu se află în cel mai bun moment posibil și nu a reușit să mai câștige un joc de patru meciuri.


„Față de perioada Urziceni, acum e faza eliminatorie. Avem doar două meciuri, atunci aveam șase. E foarte important să mergem cu speranțe la Sevilla. Nu vom juca la 0-0 pentru că nu vom avea nicio șansă. Trebuie să marcăm la meciul din Gruia. Ei sunt sunt foarte puternici deobicei pe teren propriu, deși în acest sezon au jucat mult mai bine în deplasare, în trecut jucau mult mai bine acasă și mai slab în deplasare. În ultima perioadă nu au reușit să câștige, deși domină fiecare meci. Au un lot mai puternic ca Lazio, dar ca și joc sunt apropiate ambele”, a declarat antrenorul lui CFR Cluj.

Gazon prost în Gruia


Terenul din Gruia arată oribil înaintea meciului cu Sevilla, iar gurile rele vorbesc despre o degradare voită a gazonului.

„Gazonul a fost acoperit în utlima perioadă, dar la ultimul joc nu a fost foarte bun la ultimul meci.”, a spus Petrescu despre subiectul sensibil.


Petrescu, încântat de interesul fanilor

„Nu mereu avem un stadion plin, chiar e o surpriză plăcută. Jucătorii vor da totul, dar nu cred ca asta va fi de ajuns. Echipa a doua a lor va câștiga cu siguranță campionatul în Liga 1. Avem o șansă 100% dacă nu primim gol pe teren propriu. Trebuie să mergem cu speranțe la retur!”, a mai spus ”Buruscul”.

abonare newsletter