Sport

Simona Halep și Banca Transilvania au lansat un nou clip video după calificarea în semifinalel la Australian Open. Video

Simona Halep s-a calificat în semifinalele Australian Open, iar cu ocazia asta Banca Transilvania a lansat un nou clip video cu marea campioană în prim plan.

Filmările au fost realizate în Dubai, înainte de startul noului sezon şi vor face parte din primul documentar despre Simona Halep, numărul 1 mondial timp de 64 de săptămâni. Materialul  poartă semnatura regizorului Radu Muntean.

Simona Halep s-a calificat în semifinalele de la Australian Open după o victorie cu 6-1, 6-1 în fața jucătoarei din Estonia, Anett Kontaveit.


"La mine, de cand am pornit in tenis, au venit lucrurile mai greu. Adica am suferit inainte sa ma bucur. Si din punctul meu de vedere a fost un avantaj pentru personalitatea mea. Adica m-a ajutat sa stau ancorata foarte bine cu picioarele pe pamant. E un fapt. Faptul ca am castigat Grand Slam-uri, faptul ca am castigat anumite meciuri importante, ca am batut jucatoare mari. Nu a fost o intamplare. Atunci cand sunt in pregatire pentru turnee, atunci cand merg si la sala, sunt 100% si asa am fost toata viata", a spus Halep în noul video lansat de BT.

Ultimele Stiri
abonare newsletter