Sport

Cantonament în Cipru pentru Universitatea Cluj

Jucătorii de la Universitatea Cluj se vor reuni luni, 13 ianuarie, la ora 12:00, elevii lui Adrian Falub vor efectua primul antrenament din 2020, pe terenul sintetic din incinta Parcului Sportiv “Iuliu Hațieganu”.

În perioada 27 ianuarie – 7 februarie echipa clujeană va susține un stagiu de pregătire în Cipru, programul “amicalelor” urmând a fi anunțat ulterior.

Universitatea Cluj s-a despărțit de portughezii Tiago, Andre Ceitil sau Rafa, în timp ce Miguel Inacio a acceptat o diminuare a salariului și va rămâne în Ardeal. Kay nu mai intră în vederile lui Adrian Falub, dar echipa nu poate rezilia contractul momentan din cauza unor clauze.


Lotul “Șepcilor roșii” va suferi modificări importante în următoarea perioadă, dar nu au fost vehiculate nume de către oficialii clubului. Trupa clujeană se va baza până la finalul sezonului pe mai mulți jucători români, iar numărul stranierilor se va diminua.

Campionatul se va relua în weekend-ul 21-23 februarie, atunci când Universitatea Cluj va primi vizita formației FC Argeș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter