Sport

FRF explică de ce Dan Petrescu nu a ajuns selecționerul naționalei: „La națională e altceva față de CFR Cluj”

Mihai Stoichiță președintele Comisiei Tehnice de la FRF, a explicat motivul pentru care Federația l-a ales pe Mirel Rădoi în detrimentul lui Dan Petrescu (52 de ani) pentru funcția de selecționer.

„La CFR, Dan Petrescu conduce o multinaţională, dar are puţini jucători care să joace pentru România. Este o echipă aleasă de el, formată de el, educată de el. La naţionala României e cu totul altceva. Vin jucători din cu totul alte zone, poate lui Petrescu nu-i convine modul în care joacă, nu sunt potriviţi sistemului în care joacă , sunt mai multe detalii de luat în considerare, chiar dacă Dan este numărul 1 ca antrenor în România”, a spus Mihai Stoichiță, la TV Digi Sport.

PETRESCU: „EU ZIC CĂ ERA MOMENTUL SĂ VIN LA NAȚIONALĂ! NU AȘ FI REFUZAT DACĂ MĂ CONTACTAU”


În schimb, Dan Petrescu e de părere că ar fi fost momentul oportun pentru el să preia echipa națională a României.

„Eu nu am fost contactat în această perioadă pentru postul de selecţioner. Dacă eram contactat, poate eram eu acolo acum. Dar dacă nu am fost contactat... Era o perioadă bună în cariera mea şi era momentul. Am refuzat deja de două ori, a treia oară nu se mai refuză echipa naţională, zic eu”, a spus Petrescu în urmă cu o săptămână. 


Sursa:gsp.ro

Ultimele Stiri
abonare newsletter