Sport

Nokia rămâne partener cu „U“ Mobitelco BT

<p />Mircea Cristescu, preşedintele campionilor de la „U“ Mobitelco BT, a anunţat joi că Nokia va rămâne, cel puţin o perioadă, partener al clubului clujean, chiar dacă îşi retrage activitatea economică de la Jucu.

„Un zvon de-al «cunoscătorilor» este că nu vom mai avea bani pentru că pleacă Nokia. Vreau să spun clar ca Nokia încă este partener al clubului nostru şi, în al doilea rând, această echipă are mult mai mulţi sponsori. Majoritatea sunt solizi şi vreau să nu îşi facă nimeni griji pentru bugetul nostru. Sunt direct responsabil pentru acest lucru şi ştiu ce vorbesc! Am vrut să scoatem nebuloasa care se doreşte a se crea în jurul nostru. Îi rog pe suporteri să se uite întotdeaua la poziţiile noastre oficiale şi nu la zvonuri, pentru că se pare că întotdeauna se doreşte a se băga râca în echipă“, a declarat ieri Mircea Cristescu.

Compania finlandeză Nokia a început colaborarea cu „U“ Mobitelco în septembrie 2008. Iniţial s-a semnat o înţelegere pentru un sezon, care apoi a fost prelungită.


În altă ordine de idei, „U“ Mobitelco va juca sâmbătă, de la ora 18, primul meci pe teren propriu în noua ediţiei a Diviziei A. Elevii lui Marcel Ţenter vor da piepd cu BC Timişoara, una dintre cele mai puternice echipe din campionat. Pentru americanul Rob Thomson acesta va fi ultimul meci în tricoul echipei clujene, întrucât a decis să se retragă din activitatea de jucător, urmând să fie coordonatorul unui centru pentru juniori din Rwanda. Citiţi mai multe detalii în pagina 6.

Ultimele Stiri
abonare newsletter