Sport

Schimbări importante la “U” Olimpia Cluj. Fotbalistele au antrenor nou

“U” Olimpia Cluj a ratat calificarea în grupele Champions League în acest sezon, iar lucrurile în campionatul intern scârțâie.

Cea mai titrată echipă de fotbal feminin din România este pe primul loc, dar este urmată la doar un punct în spate de Fortuna Becicherecu Mic.

În urma unei ședinte avută de către Consiliul Director, clubul AFC Unuiversitatea Olimpia Cluj a anunțat următoarele modificări în cadrul staff-ului tehnic și administrativ:


Iulian Szekely a preluat funcția de antrenor principal al primei echipe și va avea un staff tehnic format din Ioana Bortan și Maria Ficzay, iar ca antrenor cu portarii pe Mirela Ganea. Szekely a mai activat ca antrenor în cadrul clubului , ultima dată ca antrenor principal la echipa a doua, are ca studii universitare  Facultatea de Educație Fizică și Sport și este de asemenea posesor al Licentei UEFA  –  A  .

In funcția de Director General a fost numit Groza Cosmin, un apropiat al fotbalului feminin, ultima dată activând în cadrul clubului Atletic Olimpia Gherla . Absolvent al Universitatii Politehnica din Timisoara, cu Doctorat si bursă de instruire la Univeritatea din Bourgogne (Franta), domnul Groza Cosmin va prelua mare parte și din functiile administrative ale clubului .


Echipa a doua a clubului va avea un staff format din Papuc Teodor ca antrenor principal și Mara Bâtea ca antrenor secund .

abonare newsletter