Sport

Clipe de suflet la meciul cu UTA! Fanii lui „U” aduc pozele celor care nu mai sunt printre noi

Un moment emoționant va fi creat de fanii „șepcilor roșii” la duelul dintre Universitatea Cluj și UTA Arad, miercuri, la ora 17:45, pe Cluj Arena, într-o restanță din cadrul etapei a 6-a din Liga 2.

Clipe de suflet la meciul cu UTA! Fanii lui „U” vor aduce pozele celor care nu mai sunt printre noi, sursă foto: captură video Facebook Universitatea Cluj Clipe de suflet la meciul cu UTA! Fanii lui „U” vor aduce pozele celor care nu mai sunt printre noi, sursă foto: captură video Facebook Universitatea Cluj

Urmând modelul fanilor echipei germane Union Berlin, care au adus în tribune fotografiile celor dragi care nu au mai apucat să vadă echipa favorită, în premieră, pe prima scenă a fotbalului german, suporterii Universității vor recrea momentele emoționante și pe Cluj Arena. „Miercuri, te îndemnăm să iei cu tine fotografia unei persoane dragi, care nu mai e printre noi, dar care a iubit «U», și să o așezi pe scaun, lângă tine”, este apelul clubului universitar.

„La meciul de miercuri, cu UTA, se deschid porțile stadionului și pentru cei care o iubesc pe «U» de acolo sus, din Ceruri. Vă invităm să aduceți o fotografie a celor dragi care nu mai sunt printre noi, pe care s-o așezați lângă voi pe toată durata partidei. Așa cum au făcut-o și ei toată viața, «U» Cluj până la moarte, «U» Cluj și după moarte!”, a declarat veteranul George Florescu, cel care va lua cu el două fotografii, cea a lui Dan Anca și cea a tatălui său, decedat în noiembrie 2018.


„Dragostea pentru «U» este veșnică și, ne place să credem, transcende timpul și spațiul. La început de noiembrie, ne aducem aminte de toți cei care au plecat dintre noi și nu au mai apucat să ne însoțească, în fiecare week-end, în tribune, mai ales acum, în an centenar. (...) Contribuție: facultativă, pentru fiecare fotografie adusă pe stadion, am stabilit un preț de intrare de 5 lei. Toți banii încasați vor fi donați unei fundații ce luptă pentru viață”, transmite clubul studențesc.

Ultimele Stiri
abonare newsletter