Sport

Se teme Rennes de CFR Cluj? “Este o echipă împotriva căreia e greu să joci”

CFR Cluj este o echipă ''împotriva căreia e greu să joci'', a avertizat tehnicianul echipei franceze Rennes, Julien Stephan, într-o conferinţă de presă înaintea meciului de joi cu campioana României, din Europa League, scrie presa din Hexagon.

"Este o echipă foarte experimentată, care se bazează pe un bloc foarte compact, ce are o bună capacitate de a trece de la apărare la atac şi de asemenea e foarte bună la fazele fixe. Este o echipă de mare angajament, împotriva căreia e greu să joci. Va trebui să creştem nivelul nostru de intensitate, de determinare pe teren. În cupele trebuie să fii în stare să te autodepăşeşti (...)", a spus Stephan.

"Sunt convins că mâine (joi - n. r.) jucătorii vor răspunde prezent", a adăugat el.


Stephan a indicat că nu-i poate folosi pe mijlocaşul Flavien Tait, accidentat la ischiogambieri, şi pe portarul Romain Salin (gambă). Goalkeeperul Edouard Mendy urma să se antreneze normal miercuri, după care staff-ul va hotărî în privinţa eventualei sale utilizări în meciul de joi. Dacă Mendy nu va fi apt de joc, "îl avem cu noi pe Pepe Bonet, un tânăr portar (16 ani) de talent pe care contăm mult", a precizat tehnicianul.

Rennes a ajuns la nouă meciuri fără victorie în toate competiţiile, iar în campionat este pe locul 12, cu 12 puncte după 10 etape, deşi a fost lider la începutul sezonului.


Întrebat dacă postul său depinde de rezultatele următoarelor două meciuri, Stephan a spus: "Nu sunt eu cel care trebuie să răspundă la asta, nu ştiu. Am răspuns în legătură cu atitudinea şi cu starea mea de spirit, iată, nu am altceva de adăugat. Sunt foarte luptător, sunt acelaşi antrenor ca acum şase luni când am câştigat finala cupei Franţei, starea mea de spirit nu s-a schimbat. Aşa că noi continuăm, mergem mai departe, muncim, suntem alături de staff şi de jucători, căutăm soluţii fiind conştienţi că ultimele rezultate nu sunt bune şi ne lipsesc nişte puncte".

Meciul Rennes - CFR Cluj va avea loc joi, de la ora 22:00, în Grupa E a Europa League, pe Roazhon Park din Rennes.

Ultimele Stiri
abonare newsletter