Sport

Dan Petrescu a avut probleme de sănătate la Glasgow! Antrenorul campioanei a lipsit la antrenament

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, a acuzat probleme de sănătate înaintea meciului cu Celtic Glasgow din Europa League.

Dan Petrescu, probleme de sănătate la Glasgow Dan Petrescu, probleme de sănătate la Glasgow

Antrenorul campioanei nu a fost alături de elevii lui la antrenamentul oficial și a lipsit de la conferința de presă premergătoare meciului din cauza unor dureri la stomac. Alin Minteuan a fost cel care s-a prezentat la conferința de presă în locul lui Dan Petrescu și a explicat problemele pe care le-a acuzat Petrescu.

"Sperăm ca Dan să ni se alăture. Nu este o problema gravă, ne dorim să revină pe bancă", a spus secundul Alin Minteuan la conferința de presă.


Arlauskis a confirmat și el probleme pe care le-a avut Dan Petrescu în Scoția:

”Chiar înainte să plecăm la stadion, ne-a spus că nu se simte foarte bine, dar știm că este un luptător. Cred că va fi în regulă până la ora meciului. Chiar dacă nu va fi 100%, sunt încrezător că va fi alături de noi la meci”, a completat și Gieudrius Arlauskis.


Tehnicianul român a avut probleme și în urmă cu aproximativ o lună la partida cu Astra Giurgiu. Petrescu a fost eliminat la meciul cu formația giurgiuveană și a plecat de la stadion după ce a resimțit anumite probleme medicale. Tot în acest sezon, Edward Iordănescu, fost antrenor la CFR Cluj, a avut nevoie de trei săptămâni de pauză după efortul depus pe banca celor de la Gaz Metan Mediaș.

Ultimele Stiri
abonare newsletter