Sport

Un nou scandal în Gruia între antrenor şi brigada de arbitraj

Edward Iordănescu, actualul antrenor al lui Gaz Metan Mediaş şi fostul antrenor al lui CFR Cluj, a fost eliminat la partida dintre CFR Cluj şi Gaz Metan Mediaş, 3-0.

Campionii României au făcut un meci excelent şi s-au impus cu 3-0, fără mari emoţii, dar spiritele s-au încins în momentul în care Edward Iordănescu a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene. Fostul antrenor de la CFR Cluj nu a ieşit în evidenţă cu un comportament nesportiv, dar cu toate astea Istvan Kovacs l-a trimis în tribune.

"Ce s-a întâmplat astăzi este sfidător. Este josnic şi forma maximă de aroganţă. Vă spun sub cuvânt de onoare, iar dacă se dovedeşte că mint, ies din fotbal. A fost un moment static, mingea oprită, se tot dădeau explicaţii, erau 1-0 pentru adversar, eram în spaţiul tehnic şi am spus exact aşa: Haideţi să jucăm, haideţi să jucăm! Haideţi să dăm drumul la joc! A venit direct la mine. Galben, la următoarea pleci! Unde plec? Unde plec, pentru că asta îmi este meseria, să stau pe bancă!  Nu am înjurat, nu am criticat, nu am ieşit din spaţiul tehnic. Nu mi s-a dat nicio explicaţie. Pleci! Unde plec? Nu ştiu unde plec, dar plec dacă aşa se doreşte. E vorba despre puţin respect" a tunat tehnicianul oaspeţilor.


 
Eliminarea lui Iordănescu Jr. vine într-o partidă în care Dan Petrescu îşi ispăşeşte ultima etapă de suspendare primită în urma conflictelor de la meciul cu Astra Giurgiu.

Edward Iordănescu este nemulţumit de cum merg lucrurile la Gaz Metan Mediaş şi este decis să pună capăt înţelegerii în pauza generată de ”dubla” naţionalei Româiei, cu Insulele Feroe şi Norvegia.

abonare newsletter