Sport

Simone Tempestini s-a impus în Raliul Transilvaniei pentru al 2-lea an consecutiv

Simone Tempestini s-a impus în Raliul Transilvaniei 2019 după ce a înregistrat un timp total de 01:01:23,9, fiind urmat de Bogdan Marişca.

Simone Tempestini şi Sergiu Itu , care au câştigat titlul anul trecut la Transilvania Rally, s-au instalat în fruntea clasamentului încă de vineri, atunci când au câştigat cele trei probe speciale.

Echipajul celor de la Hyundai avea să domine şi probele speciale de din ziua a 2-a şi au câştigat cu un avans de peste un minut în faţa lui Bogdan Marişca şi Sebastian Itu la general. Tempestini a câştigat astfel pentru al 2-lea an consecutiv Raliul Transilvaniei şi pentru a 3-a oară consecutiv.


Un total de 90 de echipaje s-au înscris la ediția din acest an a Transilvania Rally, penultima etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop. La linia de start s-au prezentat 17 reprezentante ale sexului feminin, un nou record.

Din păcate la Raliul Transilvaniei a avut şi evenimente neplăcute, unul dintre ele fiind accidentul lui Dani Oţil, vedeta de la Antena 1. Printre cei care au abandonat se numără Dan Gîrtofan şi Daniel Ungur, două nume importante în motorsportul românesc.î


Rezultatele complete pot fi văzute aici

Ultimele Stiri
abonare newsletter