Sport

Sănătatea Cluj, elimină deținătoarea Cupei României! „Virușii” au făcut un meci excelent pe Cluj Arena

Sănătatea Cluj s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României după ce a învins cu 1-0 Viitorul, deținătoarea trofeului.

Unicul gol al partidei a fost marcat de Laurențiu Rus, fostul jucător al celor de la CFR Cluj. Mijlocașul formației clujene a reușit să înscrie din apropierea porții lui Valentin Cojocaru în minutul 13 al partidei.

Viitorul a încercat să revină în joc, dar gazonul îmbibat în apă de pe Cluj Arena le-a pus mari probleme jucătorilor lui Hagi. Sănătatea s-a apărat pe durata întregului joc, dar a fost aproape de a marcat din nou prin Ceaca în repriza secundă.


Filip Lăzărescu, portarul celor de la Sănătatea, a făcut un meci perfect și a reușit să oprească câteva acțiuni extrem de periculoase venite din gheata lui Georgea Ganea, Pitu sau Calcan.

Sănătatea Cluj și-a egalat astfel cea mai mare performanță din istoria clubului și anume accederea în optimile de finală ale întrecerii. Formația ardeleană a fost eliminată în stagiunea 2007/2008 de către Dinamo București în optimile de finală.


Sănătatea ClujLăzărescu – MicRada, D. MateiPauc – Tîrlea, L. RusCiupeCreţ – D. Roman, Ceaca
Antrenor: Marius Semeniuc

ViitorulCojocaru – LecaŢîruIacobFilip – C. Matei, M. DulcaCasap – Calcan, G. GaneaPitu
Antrenor: Gheorghe Hagi 


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter