Sport

Rezultate excelente pentru echipele clujene în Liga Elitelor U-19! CFR Cluj a făcut scorul etapei

CFR Cluj a făcut scorul etapei în Liga Elitelor U-19, în timp ce Universitatea Cluj şi Ardealul s-au întors şi ele cu puncte.

Investiţiile din ultimii ani în centrele de copii şi juniori ale echipelor clujene încep să dea rezultate, iar după 11 etape în Liga Elitelor U-19, Seria Vest, trei dintre primele patru echipe clasate sunt formaţii clujene.

CFR Cluj a făcut spectacol în această etapă pe terenul celor de la Universitata Craiova şi a reuşit să câştige cu 6-2. Trupa din Gruia este pe locul secund cu 28 de puncte, la o singură lungime în spatele celor de la UTA Arad, şi are în acest moment cea mai bună apărare cu doar opt goluri încasate. Ardealul Cluj este pe locul trei cu 20 de puncte după ce în această etapă echipa a remizat, 0-0, pe terenul celor de la ASU Poli Timişoara, formaţie aflată pe penultimul loc în clasament. Universitatea Cluj a acumulat 19 puncte şi este pe locul patru după o victorie cu 3-1 pe terenul celor de la ACS Colţea Braşov.


La categoria de vârstă Under-17 lucrurile nu stau la fel de bine şi doar CFR Cluj se clasează în primele trei. Formaţia din Gruia este pe ultima treaptă a podiumului cu 23 de puncte acumulate şi a pierdut în această rundă cu 5-1 în faţa Universităţii Craiova. Universitatea Cluj este pe şase în clasament cu 19 puncte în urma succesului de la Braşov cu 2-1, în timp ce Ardealul este pe şapte după ce a pierdut cu 5-0 la Timişoara.

Ultimele Stiri
abonare newsletter