Sport

Universitatea Craiova - "U" Cluj se va juca cu peste 10.000 de fani în tribune

"U" Cluj joacă marţi seară pe noul stadion Ion Oblemenco din Craiova împotriva celor de la Universitatea, într-un meci din 16-imile Cupei României.

Partida dintre cele două formaţii a prezentat un interes extrem de ridicat în rândul fanilor olteni şi conform informaţiilor deţinute de Monitorul de Cluj la acest joc vor asista peste 10.000 de fani. Cele mai multe bilete au fost vândute la Peluza Sud a stadionului din Bănie, acolo unde vor sta ultraşii echipei patronate de Adrian Mititelu.

Duelul dintre cele două echipe din Liga a 2-a, respectiv Liga a 3-a va avea în tribune un număr mai mare de spectatori decât la meciuri precum CFR Cluj - Lazio, Dinamo - FC Botoşani sau Universitatea Cluj - Petrolul Ploieşti.


Universitatea Cluj şi Universitatea Craiova au câştigat ambele meciuri înaintea duelului direct din Cupa României şi au un moral excelent. Oltenii s-au impus cu 1-0 în faţa celor de la Flacăra Horezu, în timp ce Universitatea Cluj a câştigat cu 4-0 duelul cu FC Petrolul Ploieşti, ambele echipe evoluând vineri.

Craiovenii sunt pe locul 1 în clasamentul Seriei 4 din Liga a 3-a cu un avans de cinci puncte în faţa celor de la Flacăra Horezu. Universitatea Cluj este în schimb pe locul 16 în Liga a 2-a cu şase puncte după şapte meciuri jucate.


Partida dintre cele două echipe se va disputa marţi, de la ora 21:30, iar în tribunele de pe Ion Oblemenco şi-au anunţat prezenţa şi aproximativ 100 de suporteri clujeni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter