Sport

Cristi Manea, fostul fundaș de la CFR Cluj, va avea cel mai mare salariu din Liga 1 la FCSB

Cristi Manea, cel mai bun fundaș dreapta din ultimele două sezoane din Liga 1, a ajuns la FCSB după mai multe runde de negocieri.

Fostul jucător al celor de la CFR Cluj a fost împrumutat un an de Apollon Limassol la trupa din capitală și va avea un salariu de 30.000 de euro pe lună la FCSB. Vice-campioana României a preluat contractul pe care Manea îl avea la Apollon, iar internaționalul român va fi cel mai bine plătit jucător din Liga 1 în următorul sezon.

Cristi Manea a oferit primele declarații în postura de jucător al celor de la FCSB și nu s-a ferit să vorbească despre meciul direct cu CFR Cluj:


“Va fi interesant să mă aflu acum în postura de adversar, pentru că CFR este echipa cu care am câştigat campionatul, iar prieteniile şi relaţiile construite de-a lungul anilor vor rămâne aproape de sufletul meu. Dar acum fiecare dintre noi vom lăsa prieteniile la marginea terenului şi vom juca pentru echipa noastră. Este o onoare să activez la o echipă de renume, care este importantă atât prin performanţă, cât şi prin longevitate. Decizia de a alege FCSB a fost una uşor de luat, pentru că mi-a pus în perspectivă mai multe aspecte, obiectivele echipei sunt clare: lupta pentru primul loc, pentru cupă şi sunt sigur că vom face performanţă împreună”, a declarat Cristi Manea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter