Sport

CFR Cluj a transferat un nou fundaș! Campionii au readus un fost jucător

CFR Cluj a reușit un nou transfer în vederea grupelor Europa League și are în acest moment șapte fundași centrali.

CFR Cluj a ajuns la un acord cu  formația chineză Guizhou Hengfeng pentru un nou împrumut al lui Kevin Boli, fundașul care a evoluat la formația din Gruia și în stagiunea precedentă sub formă de împrumut.

Dan Petrescu a fost nemulțumit de variantele puține în zona centrală a apărării, iar oficialii clubului s-au conformat în ultimele zile de marcato și au adus doi fundași centrali. Campionii României l-au transferat pe tânărul Pașcanu, iar în ultima zi de transferuri au reușit să îl readucă pe Kevin Boli.


CFR Cluj are în acest moment șapte fundași centrali în lot: Vinicius, Burcă, Pașcanu, Cestor, Boli, Horj și Andrei Mureșan.

Revenirea lui Kevin Boli a fost anunțată oficial de CFR Cluj pe site-ul clubului: „BINE AI REVENIT, KEVIN BOLI! Clubul CFR 1907 Cluj anunță împrumutul fundașului central Kevin Boli de la formația chineză Guizhou Hengfeng. Fotbalistul francez revine astfel sub comanda lui Dan Petrescu pentru a ajuta CFR-ul la îndeplinirea obiectivelor stabilite. La finalul împrumutului, clubul nostru va putea activa clauza de cumpărare definitivă a fundașului. Bine ai revenit în Gruia, Kevin! Mult succes în tricoul “alb-vișiniu”, a fost anunțul clubului din Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter