Sport

OFICIAL. George Ţucudean se retrage din fotbal din cauza problemelor la inimă

George Ţucudean, atacantul celor de la CFR Cluj, a decis să renunţe temporar sau definitiv la cariera de fotbalist în urma problemelor la inimă.

CFR Cluj a anunţat prin intermediul paginii de Facebook că George Ţucudean îşi va întrerupe activitatea fotbalistică temporar sau definitiv, în funcţie de rezultatul unor teste pe care urmează să le efectueze. Vârful din Gruia a avut mari bătăi de cap în 2019 cu o afecţiune la inimă la care nu găseşte soluţii.

"Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudea va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.


Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el. Multă sănătate, "Țucu"! Te așteptăm din nou în Gruia!", este mesajul transmis de formaţia din Gruia.

Ultimele Stiri
abonare newsletter