Sport

Partida Universitatea Cluj-UTA Arad a fost amânată! Când se va juca meciul

Partida dintre Universitatea Cluj şi UTA Arad, programată vineri, la Târgu-Mureş a fost amânată.

Mirel Rădoi l-a convocat de urgenţă pe Cosmin Dur-Bozoancă la echipa naţională de Tineret, iar noul regulament al FRF permite echipelor care au doi jucători selecţionaţi la loturile naţionale să poată cere amânarea jocului din competiţia internă. Universitatea Cluj îl are la lotul U-19 pe Tudor Telcean,  iar după covocarea lui Bozoancă amânarea a fost posibilă din punct de vedere al regulamentelor.

Amânarea meciului cu UTA Arad a venit într-o moment extrem de potrivit pentru Universitatea Cluj, deoarece elevii lui Cristi Dulca trec printr-o formă extrem de slabă. Clujenii au pierdut în weekend cu 2-0 pe terenul celor de la Metaloglobus Bucureşti şi păreau victime sigure în faţa celor de la UTA Arad.


Cel mai probabil, partida dintre ”U” Cluj şi UTA va fi amânat pentru luna noiembrie, aşa cum se va întâmpla şi în cazul jocului Petrolul - FK Csikszereda, care ar fi trebuit să se dispute în etapa a 5-a, însă a fost amânat pentru a proteja gazonul de pe ”Ilie Oană”, acolo unde urmează să joace România cu Malta.

Jucătorii lui Cristi Dulca au avut mari probleme cu o toxinfecţie alimentară săptămâna trecută, în timp ce Dorin Goga şi Cristi Gavra au avut probleme musculare.


Oficialii Universităţii Cluj se bucură de această amânare şi pentru faptul că echipa va juca la Cluj-Napoca meciul cu UTA Arad, cel care ar fi trebuit să se joace la Târgu-Mureş dacă se disputa vineri. Reamintim faptul că gazonul de pe Cluj Arena este în proces de refacere după festivalul UNTOLD, iar Universitatea Cluj mai are două etape de suspendare după incidentele de la meciul cu FC Hermannstadt.

Ultimele Stiri
abonare newsletter