Sport

Clujeanul Pavel Florin a ajuns vedetă în lumea Cricketului după participarea la primul turneu european. VIDEO

Pavel Florin a ajuns vedetă la nivel european după participarea celor de la Cluj Cricket Club la European Cricket League.

Pavel Florin, 40 de ani, a devenit primul român care participă la liga europeană de Cricket, în timp ce Cluj Cricket Club este prima echipă românească care a reușit această performanță.

Liderul celor de la Cluj Cricket Club a avut evoluții bune la întrecerea europeană având mai multe run-uri marcate și a ajuns vedetă pe rețelele de socializare pentru modul în care aruncă mingea.


"Poate că aruncarea mea nu este cea mai frumoasă din lumea Cricket-ului, dar nu îmi pasă pentru că iubesc prea mult acest sport.", a spus președintele Cluj Cricket Club

Pavel a atras rapid atenția celor mai importante pubicații din Marea Britanie, acolo unde Cricket-ul este unul dintre cele mai populare sporturi din lume.


Florin a fost întrebat de jurnaliștii britanici dacă se consideră un erou pentru echipa lui: "Am condus 9 orei în continu și am făcut 500 de kilometri doar pnetru a ajuns la timp în dimineața meciului. Am stat pe teren 14 over-uri și am marcat 34 de run-uri. Nu pot să spun neapărat că sunt un erou, dar acest meci mi-a arătat că pot să fiu un jucător de Cricket bun.", a declarat clujeanul.

 


Noua ligă europeană conține 8 echipe - Spania, Olanda, Italia, Franța, Germania, Romania, Rusia și Denmark.

Etichete: cricket
Ultimele Stiri
abonare newsletter