Sport

Cestor și Omrani în echipa etapei în Liga 1. Cum arată primul 11

Mike Cestor și Billel Omrani au fost incluși în echipa etapei a 3-a de către Liga Profesionistă de Fotbal în urma evoluțiilor avute în partida CFR Cluj – Dinamo 1-0.

Fundașul transferat în această vară de Dan Petrescu a făcut un meci excelent și a obținut o lovitură de la 11 metri în minutul 81 al jocului din Gruia. Cestor a făcut un cuplu excelent cu Mureșan în defensivă și a oferit siguranță echipei pe duata celor 90 de minute.

Omrani și-a continuat startul de sezon excelent și a marcat din nou pentru trupa antrenată de Dan Petrescu. Atacantul francez a ajuns la 20 de goluri în tricoul campioanei României în Liga 1 și a ajuns la cinci goluri în actualul sezon.


În echipa ideală a etapei se regășește și Roland Niczuly, fost portar la Universitatea Cluj și actual goalkeeper al celor de la Sepsi OSK reușind un meci excelent pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș.

Linia de fund este completată de Ivan Martic și Bogdan Țâru amândoi reușind să marcheze pentru echipele în această rundă.


Ștefan Ashkovski, Andrei Ciobanu, Ovidiu Horșia și Valentin Gheorghe formează linia mediană în această rundă. Ahskovski a fost principalul dispecer al celor de la FC Botoșani în succesul cu 2-0 pe terenul lui FCSB, în timp ce Horșia, Ciobanu și Gheorghe, jucători cu vârstele de până în 22 de ani au punctat în această rundă.

Denis Alibec și Adrian Bălan completează alături de Omrani linia de atac în analiza celor de la LPF. Bălan și Alibec au punctat pentru Poli Iași, respectiv Astra Giurgiu în această rundă.


Marius Croitoru, cel mai tânăr antrenor din Liga 1, a fost desemnat antrenorul etapei după jocul superb practicat de FC Botoșani în fața celor de la FCSB.

Niczuly - Martic, Țâru, Cestor - Horșia, Ashkovski, Gheorghe, Ciobanu - Omrani, Alibec, Bălan


Antrenor: Marius Croitoru.

Etichete: omrani mike cestor
Ultimele Stiri
abonare newsletter