Sport

CFR Cluj este la 90 de minute de turul 3 preliminar! Ţucudean ar putea reveni pe teren în meciul cu Maccabi

CFR Cluj va juca marţi, de la ora 20:00, în manşa retur din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Campionii României au câştigat meciul tur, 1-0, într-o partidă decisă de golul marcat de Billel Omrani, fotbalist care a înscris toate golurile lui CFR Cluj în actuala ediţiei a Champions League. Trupa antrenată de Dan Petrescu este favorită la calificarea mai departe, însă cu toatea asta "Bursucul" se teme de meciul de la Tel-Aviv.

”A fost un meci foarte greu, cu un adversar foarte puternic. Au arătat că sunt la un nivel mai bun decât Astana. Au avut niște probleme în apărare. Au jucători foarte buni în atac. Fundașul lor central mi s-a părut extraordinar, portughezul. Peretz e unul dintre cel mai buni jucători din Israel. De Cohen se spune că e ”Neymar de Israel”, a spus Petrescu după meciul tur de la Cluj.


Trupa din Gruia s-ar putea bucura de revenirea lui George Ţucudean la meciul retur după ce atacantul a avut din nou probleme la inimă în acest debut de sezon. Ţucudean a fost cooptat în lotul pentru meciul retur cu Maccabi, cel înlocuit fiind Sebastian Mailat, jucător care în weekend a fost eliminat în partida cu Dinamo în urma a două cartonaşe galbene primite în doar câteva minute.

Dan Petrescu nu îl va putea putea utiliza la meciul cu Maccabi pe Mihai Butean, noul jucător al celor de la CFR Cluj nefiind trecut pe lista UEFA, deoarece a semnat prea târziun contractul cu trupa din Gruia. Fostul fundaş de la Astra şi-ar putea face debutul în cupele europene pentru echipa clujeană în turul următor dacă echipa trece de Maccabi.


Tehnicianul campioanei şi-a permis luxul de a odihni în weekend toţi cei 10 fotbalişti de câmp care au jucat în meciul tur cu Maccabi Tel-Aviv. Trupa din Gruia a câştigat cu 1-0 meciul cu Dinamo, deşi singurul titular din meciul cu isarelienii a fost portariul Giedrius Arlauskis.

CFR Cluj va juca în runda următoare cu Celtic Glasgow, formaţie care a învins în meciul tur cu 5-0 pe Nomme Kalju din Estonia. Practic, doar un dezastru ar putea face ca trupa scoţiană să rateze calificarea în runda următoare a competiţiei.


Lotul complet deplasat de CFR Cluj în Israel: Giedrius Arlauskis, Cosmin Vâtcă, Adrian Rus, Mateo Susic, Andrei Mureşan, Paulo Vinicius, Andrei Burcă, Mario Camora, Andrei Peteleu, Mike Cestor, Luis Aurelio, Mihai Bordeianu, Yacouba Sylla, Emanuel Culio, Ciprian Deac, Damjan Djokovici, Michael Perreira, Mario Rondon, Valentin Costache, George Ţucudean.

Ultimele Stiri
abonare newsletter