Sport

Cristi Manea în echipa ideală a Campionatului European U-21

Cristi Manea, fundașul dreapta care a evoluat în ultimele două sezoane la CFR Cluj, a fost inclus în echipa ideală de la Euro U-21.

Cristi Manea, unul dintre fotbaliști decisiv în parcursul lui CFR Cluj din ultimele două sezoane, s-a făcur remarcat și la Campionatul European de Tineret, acolo unde a evoluat toate minutele și a fost inclus în echipa ideală a turneului.

Site-ul Goal.com a realizat o anchetă și a stabilit un prim 11 la turneul final după performanțele avute de fotbaliști la EURO U-21, iar fundașul dreapta a fost scos în evidență.


"Dinamicul fundaș de 21 de ani a avut o contribuție majoră în parcursul remarcabil al României până în semifinale. Niciun jucător nu a câștigat mai multe dueluri decât Manea (13), care a reușit și cele mai multe intercepții (12)", scriu englezii despre Manea.

Manea, Upamecano (Franța) și Chiesa (Italia) sunt singurii jucători care nu au ajuns în finală și au fost aleși în echipa ideală a turneului. Spania a câștigat cu 2-1 finala turneului final EURO U-21 în fața Germaniei.


Echipa turneului:

    Antonio Sivera (Spania),    Manea (România)


    Cristian Manea (România) - fundaș dreapta

    Dayot Upamecano (Franța) - fundaș central


    Jonathan Tah (Germania) - fundaș central

    Benjamin Henrichs (Germania) - fundaș stânga


    Fabian Ruiz (Spania) - mijlocaș dreapta

    Mahmoud Dahoud (Germania) - mijlocaș central

    Dani Ceballos (Spania) - mijlocaș central

    Dani Olmo (Spania) - mijlocaș stânga

    Luca Waldschmidt (Germania) - atacant

 

Etichete: cristi manea
Ultimele Stiri
abonare newsletter