Sport

CFR Cluj a scos un egal în amicalul cu Steaua Roşie Belgrad! Petrescu a titularizat noile achiziţii. Video

CFR Cluj a remizat, 1-1, în partida amicală disputată în faţa celor de la Steaua Roşie Belgrad.

Formaţia antrenată de Dan Petrescu a jucat al doilea meci amical împotrica campioanei Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, o trupă pe care tehnicianul campioanei a anunţat că nu şi-o doreşte la tragerea la sorţi din preliminariile Champions League.

Sârbii au deschis primii scorul în minutul 67 prin Savic, în ciuda faptului că în prealabil au avut mai multe ocazii de gol pe care doar intervenţiile lui Arlauskis le-a transformat în şuturi pe poartă. Vinicius avea să egaleze pentru CFR Cluj în minutul 80 după o fază fixă executată perfect de clujeni.


Duelul cu Steaua Roşie Belgrad a fost al doilea meci din cantonamentul de vară pentru CFR Cluj după victoria cu 1-0 în faţa celor de la FC Orenburg. Campionii au trecut de formaţia rusă graţie unui gol marcat de mijlocaşul Damjan Djokovici.

Dan Petrescu a decis ca în meciul cu Steaua Roşie Belgrad să-i titularizeze pe Burcă şi Rondo, cei doi jucători fiind proaspăt achiziţionaţi în această vară. În primul 11 al echipei şi-au făcut loc şi Sebastian Mailat, fotbalist împrumutat sezonul trecut la Gaz Metan Mediaş, precum şi tânărul Itu.


Echipa de start: Arlauskis - Peteleu, Burcă, Boli, Camora (cpt.), Costache, Itu, Bordeianu, Culio, Mailat, Rondon


Rezerve: Jesus, Rus A., Radu Andrei, Susic, Vinicius, Horj, Luis Aurelio, Petrila, Hoban, Țucudean, Păun, Djokovic, Deac

Antrenor: Dan Petrescu


 

Etichete: cfr cluj
abonare newsletter