Sport

Bogdan Lobonț speră în continuare la promovare: "Și noi putem să marcăm de 2 ori "

Universitatea Cluj a pierdut cu 2-0 duelul cu FC Hermannstadt, în meciul tur de la barajul de promovare/retrogradare.

Formația clujeană  nu a făcut un meci rău în fața celor 23.000 de fani prezenți pe Cluj Arena, însă o execuție superbă a lui Petrișor Petrescu și o eroare a defensivei au făcut ca lucurile să devină extrem de complicate la retur.

Bogdan Lobonț nu și-a pierdut încrederea în fotbaliștii lui și este de părere că rezultatul poate fi întors la retur.


"Ăsta a fost rezultatul, meciul are 180 de minute, mai avem de jucat la Sibiu. Cum au dat ei două goluri aici putem face și noi acolo. Sper ca băieții să se refacă după efortul din această după-amiază. Azi a fost alt ritm, dar este o experiență din care putem învăța toți, miercuri mergem și ne jucăm șansa la Sibiu. Nu sunt supărat deloc, nu am de ce să fiu supărat. Ce le-am cerut ei au dat pe teren", a declarat antrenorul Universității. Bogdan Lobonț a fost contestat de o parte dintre suporterii prezenți la meci, dar nu se gândește la o demisie. Tehnicianul clujenilor speră doar că la meciul retur echipa să fie încurajată la fel de frumos.

"Nu mă tem absolut deloc, le cer doar să aducă Cluj Arena la Sibiu, cum a fost astăzi, extraordinar", a mai spus Lobonț.


Vasile Miriuță, antrenorul celor de la FC Hermannstadt, este de părere că echipa lui a meritat această victorie după modul în care s-a desfășurat meciul.

"Au încercat, au jucători de valoare, noi ne-am apărat bine. O victorie meritată după aspectul jocului. E un meci câștigat de băieți, noi degeaba facem strategii, ei iau ultima decizie în ultimii 20 de metri. Mai e un meci foarte greu miercuri, noi trebuie să fim pregătiți, ei nu au nimic de pierdut", a declarat Vasile Miriuță.


Înainte de meciul tur dintre Universitatea Cluj și FC Hermannstadt în presă au apărut informații cu privire la un posibil acord între Vasile Miriuță și formația maghiară Kișvarda. Antrenorul sibienilor a evitat să ofere un răspuns clar la întrebare.

"Nu Miriuță e important, importantă este ca echipa să rămână în Liga 1. Să îmi ating obiectivul pentru care am venit aici și vom vedea ce va fi. Ce am eu în cap la ora asta, vedem de miercuri", a spus Vasile Miriuță la finalul jocului cu Universitatea Cluj.


Duelul dintre cele două echipe care luptă pentru rămânerea sau promovarea în Liga 1 Betano va fi tranșat miercuri, 12 iunie, într-un meci care se va disputat pe Municipalul din Sibiu. Din păcate, din cauza lucrărilor care se efectuează la arena sibiană, doar 250 de fani vor primi bilete pentru duelul de la retur.

Oficialii celor de la FC Hermannstadt s-au așteptat la un val de fani clujeni care vor lua cu asalt arena, iar din acest motiv au ales să vândă bilete doar la casele de bilete pentru ca raportul de forțele din tribune să rămână în favoarea lor.

Ultimele Stiri
abonare newsletter