Sport

Săbău îi calmează pe fanii lui "U" înainte de baraj: "Cu siguranţă vom juca pe Cluj Arena". Ce soluţii a găsit oficialul

Ioan Ovidiu Sabău i-a liniştit pe fanii lui "U" Cluj după ce au apărut zvonuri cu privire la disputarea meciului tur pe un alt stadion decât Cluj Arena.

Universitatea Cluj şi FC Hermannstadt se vor duela sâmbătă, 8 iunie, în manşa tur a barajului de promovare-retrogradare în Liga 1 pe terenul formaţiei clujene, însă a apărut o problemă care i-a pus în gardă pe fanii lui "U".

Cluj Arena este gazda Campionatelor Internaţionale de Atletism pe 7 şi 8 iunie, iar cele mai importante probe fiind programate în sesiunea de seară.


“Acum se lucrează la date, la ore, să găsim o oră potrivită. Sigur va fi pe Cluj Arena, nici nu se pune problema în altă parte. Vom vorbi acum şi cu cei de la Federaţia de Atletism. Variantele ar fi ori sâmbătă mai spre prânz, ori duminică după-amiază”, a  declarat Ovidiu Sabău.

O altă variantă a fost inversarea locaţiilor pentru cele două meciuri de baraj, însă Iuliu Mureşan, oficialul celor de la Hermannstadt, s-a opus categoric deciziei.


„M-a sunat Neluţu Sabău, dar i-am spus că nu putem să schimbăm ordinea meciurilor şi a părut că înţelege. Aşa s-a tras la sorţi şi nu avem cum să fim de acord cu inversarea, iar fără acordul nostru nu se poate. Pentru noi e mai bine aşa şi din cauza terenului, care e moale după meciul de ieri. Până miercurea viitoare mai avem timp să-l refacem, dar până sâmbătă nu. Nici lor nu cred că le-ar conveni să joace pe un teren moale”, a declarat Mureşan.

Primul meci dintre cele două echipe se va disputa la Cluj, cel mai probabil pe 8 iunie, în timp ce returul se va  juca pe 12 iunie la Sibiu.

Etichete: ioan ovidiu sabau
Ultimele Stiri
abonare newsletter