Sport

FC Hermannstadt, adversara Universităţii Cluj în barajul de promovare în Liga 1

FC Heramnnstadt a câştigat dramatic partida cu Dunărea Călăraşi, în ultimul meci din play-off-ul Ligii 1 Betano şi va fi adversara Universităţii Cluj la baraj.

FC Hermannstadt a câştigat cu 2-1 duelul cu Dunărea Călăraşi după un meci în care formaţia călărăşeană a condus cu 1-0 până în minutul 85 al disputei.

Sibienii erau obligaţi să câştige meciul cu Dunărea Călăraşi pentru a nu retrograda direct şi aveau să reuşească după un meci nebun. Jocul a fost decalat cu 30 de minute din cauza unei ploi torenţiale care a inundat terenul şi a avut o desfăşurare dramtică.


Dunărea a deschisprima scorul în minutul 77 prin Steliano Filip, dar avea să fie egalată în minutul 85 de reuşita lui Tsomou la un corner executat excelent. Finalul a fost unul plin de nervi, iar Blănaru şi Dan Alexa au fost eliminaţi, iar Ovidiu Haţegan a arătat şase minute de prelungiri.

Sibienii au dat lovitura de graţie în minutul 90+6 prin noul intrat Lendric, cel care l-a învins pe Straton cu un şut din careul mic.


Universitatea Cluj şi FC Hermannstadt se vor duela dublă manşă pe 8 iunie, respectiv 12 iunie urmând ca programul de disputare a jocurilor să fie stabilit luni.

Ultimele Stiri
abonare newsletter